En julkonsert med Rytmus


Jag har varit på julkonsert på Kulturhuset i Örebro. Det var Rytmus som arrangerade och deras elever hade tillsammans med sina fantastiska lärare satt ihop en nästan tre timmar lång show som fick mig att rysa mest hela tiden. Rösterna, musikaliteten, talangen. Live på scen är de här 16-17-åringarna helt makalösa. Många känns redan färdiga i sitt uttryck.
Ibland sjunger de så vackert att det gör ont att lyssna. Och mest av allt är jag så stolt och tacksam över att mitt stora barn är en av dem. Att hon går på den här fantastiska skolan med de här fina lärarna och stimuleras i sin kreativitet.
Det är nästan så att jag måste nypa mig i armen. Tack mångfalden. Tack Rytmus. Tack Anna, Blomman, Daniel, Monica, Jonas, Philip, Simon och alla andra.
Ni gör något väldigt fint.