Dags att fira jul

Igår träffade jag Mona. Hon och hennes medarbetare kommer hjälpa mig med min ekonomi och redovisning. Det känns bra, nu är det nämligen att bilda aktiebolag. Ikväll kommer jag och familjen som kallar mig sin äta julbord ute på fina Katrinelund tillsammans med min vän och slottspartner Kal Ström och familjen som kallar honom sin. Sen är det dags att stänga ned och fira jul. Skönt.
Jag är tacksam och nöjd med mitt år. Det första där jag arbetat åt mig själv på heltid. Jag har haft förmånen att arbeta åt och med härliga kvinnor och män i projekt som lärt mig mycket. Tror också att jag bidragit till andras kunskap. Jag delar min tid mellan Örebro, Huddinge och andra platser och kommer att fortsätta med det även nästa år.
Men först några dagar av förväntan, glädje, familj, vänner och lite lugn. Skönt. God jul. Tack för ett fint år.