Inspiration om enkelhet


PressPausePlay. Jag hade väldigt höga förväntningar på den här filmen. De infriades nästan. Se den. Det handlar om inspiration. En bild av några av de möjligheter internet, samtidskulturen och kreativa miljöer skapar. Möjligheter som är viktiga för oss som bor i utkanten av världen, långt upp i norr, utglesade ifrån varann. Saker som gör det möjligt för oss att tänka smartare och göra bättre ifrån oss på olika sätt.
”When humans make stuff, we tend to make interesting things”, säger Moby.
Världen förändras. Och det gäller inte bara oss som arbetar med text, bild och ljud. I hela EU, och därmed också i Sverige och Örebro län sätts just nu en digital agenda. Där kan människor som du och jag vara med och påverka, se till att vi får så bra förutsättningar som möjligt för att kunna ta del av de här möjligheterna.
Allt kan bli enklare. En bra grej.
Filmen går att ladda ned gratis på http://www.presspauseplay.com/
Den går också att köpa lite här och var om du vill att de som gjorde den ska få betalt.