Firar, åker båt och planerar – livet på turné


 
Ska ut på turné några dagar. Först till Solna för att fira min brorson Filip som fyller år. Sen vidare till Södermalm för att fira Michael Lindquist, en fantastisk människa som bidragit till att unga människor fått möjlighet att prova sina idéer och förmågor. Han har utsetts till en av världens bästa lärare i entreprenörskap. Han fyller jämnt och är min vän. En enorm glädjekälla och inspiratör. Bilden på honom tog jag för drygt ett år sen.
På söndag ska jag möta upp ett par tusen kvinnor och män från Örebro och länet. Det är dags för Promotionbåten. Jag åker med för första gången och kommer fotografera och dokumentera. Med hemvändarens ögon kommer jag uppleva den här resan. Det handlar om möten, kunskap och inspiration. En fin tradition, sägs det. Jag ser fram emot att åka med.
Ett par dagar senare ska jag delta i Arena Huddinges planeringskonferens och medlemsmöte. Ett sammanhang som påminner om Promotionbåten. Kvinnor och män med idéer och vilja att utveckla träffas för att prata om framtiden. Jag ser fram emot att fylla kroppen med inspiration. Försöker packa så lite som möjligt.
Kamera, tre objektiv, blixt, iPad och Macbook Air. Diverse sladdar. Med lite tur finns bra tillgång till internet så jag kan posta bilder under resan.
Ombyten? Ett. Kanske två. Jag hinner ju hem en dag mellan giggen.