StoppDet håller inte längre. Min hjärna, mitt hjärta och min mage klarar inte av att leva det här fragmentariserade livet jag lever. Jag kan inte fortsätta försöka vara överallt samtidigt och försöka tillfredsställa så många olika människors behov. Sommarens allt för korta vila, bristen på någon slags stabil utgångspunkt i livet och allt känslomässigt kaos jag gått igenom de senaste året har gjort det tydligt för mig. Sömnstörningarna, ätstörningarna och det ständiga hoppandet mellan olika roller har dränerat mig på energi. Jag vet på ett ungefär vilken kurs jag ska ta. Men, jag lyckas inte få fäste i marken för att ta mig åt det hållet.
Just nu bränner jag mig. Och jag blir äldre allt snabbare. Det börjar bli smärtsamt uppenbart. Jag måste sätta stopp här. Avveckla en hel del. Fokusera, vila och leva.
Men, den här frågan har snurrat i mitt huvud länge nu. Hur fasen ska jag göra?