Dags att ta tag i något

Vaknar med rödstrimmiga ögon efter fyra timmars sömn. Satt uppe till 02:00 för att lilla barnet hade lågt blodsocker. Sen dess har dagen gått i ungefär den riktningen. Dagar efter nätter med för lite sömnt gör gärna det. Det känns motigt, segt och lite surt. Gratistimmarna tickar på, men det känns inte som att de hjälper mig till några fler betalda uppdrag just nu. Jag pitchar och pitchar, får fler och bättre relationer men inga affärer. Det här med att inte vara anställd och jobba åt någon av de stora organisationerna verkar vara något av ett aber i mitt liv just nu.
Många uppskattar de förslag jag lägger på egen hand eller tillsammans med andra. Men ingen vill betala för det. Jag är mer än välkommen att jobba bro bono både här och där. Minns oräkneliga ideer och projekt som startat så när jag var anställd. Men, då gjordes många av dem åtminstone. Till glädje för både mig och mina arbetsgivare. Nu kommer mina idéer inte fram längre.
Jag är inte med, helt enkelt. För många veckor/månader i reaktionsland har fått mig att tvivla på något. Det är dags att fatta några beslut och gå åt något håll. Just nu oklart vilket, dock. Aktiebolaget är snart bildat, så varför inte låta mig rekryteras? Nej, nu ska jag knalla iväg till kontoret.