Jag är glad över att få hjälpa till

Det är fullt upp. Jag håller just nu på att packa ned hemmet för att flytta för andra gången på sex månader. Vårt tillfälliga boende i en stor trea på Norr i Örebro är över, nu är det dags för en permanent lösning och nästa vecka flyttar vi in i en femma på Hamnplan i samma stad. Samtidigt är vi inne i uppstartsfasen av vårt aktiebolag. Och kollar lokaler. Har hittat en perfekt plats och förhandlar nu med hyresvärd och tänkta grannar. Om allt går i lås blir det fantastiskt trevligt.
Samtidigt händer andra saker och jag hittar nya möjligheter att jobba med frågor jag verkligen brinner för hoppas jag. Vill berätta om människorna som gör Örebro till en fantastisk plats. Om förändringen staden genomgår. Tack vare kvinnorna och männen, pojkarna och flickorna som vill utveckla, lära sig och möta andra. Bjuda in fler att dela de här förutsättningarna och upplevelserna.
Har dessutom förmånen att fortsatt arbeta med kreativa och handlingskraftiga kamrater i Huddinge och Södra Stockholm, vilket är inspirerande. Människor som i mycket delar egenskaper och vilja med de jag lärt känna i Örebro.
Hinner inte vara ute och träffa alla som jag vill träffa, men om några veckor blir det lite lättare igen. Texter, analyser, workshops, planering för Almedalen och annat. Efterfrågan är hög. Allt fler arbetar personligt med sin kommunikation. Stärker sina relationer och pratar tydligare eftersom de lyssnat bättre. Jag är glad över att få hjälpa till.