Mörbultad

img_0841
Jag har tillbringat natten och förmiddagen i intim samvaro med kräksjuka. Känner mig ganska mörbultad och om jag ska tro på de gängse definitionerna av vad vinterkräksjukan har med sig för symptom så är det den jag har. Febrig, ont i hela kroppen och sen den där lilla detaljen att kroppen gör sig av med allt vatten som finns i mage och tarmar.
Nu vill jag att magen slutar snurra så jag kan sova i tolv timmar. Och få i mig energi.

4 svar på ”Mörbultad”

  1. Surt brorsan, det finns ju en risk att den kom från mig. Lo har varit kräksjuk sen i fredags och ett par av våra vänner som hälsade på i helgen är hemma och spyr nu. Sorry, vi hajade inte att det var detta förrän idag faktiskt, Los spyor har inte varit så många och intensiva… Otroligt nog har jag och Sara klarat oss och Lo mår ändå helt ok.

  2. Surt brorsan, det finns ju en risk att den kom från mig. Lo har varit kräksjuk sen i fredags och ett par av våra vänner som hälsade på i helgen är hemma och spyr nu. Sorry, vi hajade inte att det var detta förrän idag faktiskt, Los spyor har inte varit så många och intensiva… Otroligt nog har jag och Sara klarat oss och Lo mår ändå helt ok.

  3. Kräksjuka är ju en så kallad droppsmitta, vilket innebär att jag måste komma i kontakt med smittat kroppsvätska för att få den. Tror inte det var du…
    Det kan lika gärna varit något jag åt på söndagen. Så länge ingen annan i mitt hem blir sjuk är det snarast matförgiftning som är spåret.

  4. Kräksjuka är ju en så kallad droppsmitta, vilket innebär att jag måste komma i kontakt med smittat kroppsvätska för att få den. Tror inte det var du…
    Det kan lika gärna varit något jag åt på söndagen. Så länge ingen annan i mitt hem blir sjuk är det snarast matförgiftning som är spåret.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.