Karmapolisen hälsar på

Jag känner mig glad idag. Har haft kontakt med människor jag bryr mig om och konstaterar att karmapolisen hälsar på hos två av dem. Den ene har kämpat hårt ett par år med knapp ekonomi och får äntligen betalt i att nya möjligheter öppnar sig i form av jobberbjudanden och annat. Den andre har levt länge med familj och två små barn i en lite för liten lägenhet och kämpat på med arbetet och eget företagande. Nu har de sålt sin lägenhet och fått massa pengar i vinst att investera i en större lägenhet.
När sånt här händer personer som verkligen kämpat och förtjänat det har karmapolisen gjort sitt jobb. Då blir jag glad och känner mig en liten aning piggare. Snälla människor som sätter in godhet på karmakontot får betalt.

Ett svar på ”Karmapolisen hälsar på”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.