Girl Power!

girlp.jpg
Tredje matchen mot Älvsjö blev vansinnigt bra. Jämnt, spännande och mycket underhållande. Till slut vann dock Huddinge med ganska god marginal, 4-0. Avslutande matchen mot Nykvarn blev något krampaktig. Ganska trötta tjejer som varit igång i lite för många timmar orkade inte riktigt låta bollen rulla. Slutresultat 1-1. Huddinge gick således igenom årets sista cup på hemmaplan obesegrade. Ett lag som blir bättre och bättre och är fantastiskt roliga att se.
Om ett par veckor stänger vi säsongen med Starlet Cup i Mora.
fat.jpg
Jag fick äran att försvara Huddinges färger i strafftävlingen för pappor. Satte den viktigaste straffen, den första. Men det råkade vara uppvärmningsomgången. Sen murade pojspolingen Julle igen målet och det blev inga fler mål för Fatboy Fred. Men, jag fick pris ändå. Och jag tror Hanna inte tyckte jag var för pinsam eftersom nästan inga andra pappor lyckades sätta sina straffar heller.