20 april 2008: Re.boot

mop3.jpg
Börjar dagen utvilad. En eller kanske två gånger varje år gör min kropp en omstart. Stänger av och sover för att vakna utvilad på riktigt. I går kväll lade jag mig på sängen för att jobba med några bilder som ska levereras snart. Somnade istället strax efter sju och vaknade inte förrän fjorton timmar senare. Otroligt skönt.
I dag har jag varit ute i stort sett hela dagen. Krattat, plockat och sopat. Packat upp och ut saker som legat i träda sedan förra sommaren. Barnen har varit ute och vi är alla lite skönt solrosiga nu. Avslutade dagen med att sätta mig på moppen och åka iväg till en svensk tysk för att ta några porträtt.
Nu är det slut på den här helgen, och en ovanligt skön dag med en alldeles ovanligt bra start. Jag är re-bootad och redo att möta det ljusa halvåret. Gott.