En fantastisk story


Efter en osedvanligt omskriven och knasigt seg värvning är det klart. Världens bästa Rami Shaaban spelar i Hammarby nu. Killen som är uppväxt som AIK:are, sent slog igenom i Djurgården, blev proffs i Arsenal och hade världen framför sina fötter innan han bröt benet på en träning och försvann. Ett tag kändes det som att karriären var slut. Han åkte Europa runt och letade kontrakt.
Men, på rent Buster-manér lyckades han komma tillbaka och vore det inte för att förbundskapten Lagerbäck har fasta principer om att vissa spelare alltid är förstavalet i landslaget skulle Rami vara landslagets förstamålvakt nu. Istället spelar han andrafiolen.
Men, nu kommer han skänka trygghet åt Hammarbys försvar och ge laget den stabilitet som krävs för att på allvar utmana om det allsvenska guldet igen. Härligt. Vore jag inte så bekväm och hade Canal+ skulle jag köpa säsongskort.