Lördag med två träningspass

Skärmavbild 2013-01-26 kl. 16.11.23

Gick upp tidigt. Lördagar är fotbollsträningsmorgon. 9:00 kliver sex spelare och tre tränare in i Navets fina hall och vi har en toppenträning. Vi vuxna är med under träningen, bland annat i spel tre mot tre. Ett bra första träningspass där mitt hjärta fick jobba. Puls igång och ett skönt sätt att börja dagen.
Följde upp med två varv runt trekilometersspåret i Karslund tillsammans med Camilla. Vi invigde våra nya skidutrustningar. Kändes oerhört bra. Tror att längdskidåkning passar mig bra. Det är asjobbigt och min puls är hög, men inte så att jag spränger mig som jag gjort på löpband och crosstrainers. Det här känns skonsammare och jag har lättare att anpassa tempot till vad jag orkar. Ligger nu på rygg och känner en behaglig trötthet sprida ut sig i hela kroppen.
Ett blogginlägg om att jag utövat motion, det har jag inte skrivit sedan 18 oktober 2009. Läget är lite likadant nu, men jag är osäker på LCHF. Vill ha effekten, men inte äta allt det där köttet. Jag vill ju sluta med kött, eller åtminstone kött som inte varit på naturbete eller simmat fritt.
Hur som helst är jag glad över att jag kan röra på mig. Måste fortsätta med det. Så i år för snön gärna ligga kvar länge.

Skärmavbild 2013-01-26 kl. 16.07.01

Ett svar på ”Lördag med två träningspass”

  1. Jag är bedrövligt dålig på att motionera mig mer än det där ”vardagliga”, promenera en extra busshållplats, ta trapporna istället för hissen osv. Har funderat på att köpa en begagnad crosstrainer å ställa nånstans men… äh, det känns rätt TV-shop? 😉
    Men det här med LCHF. Jag skulle aldrig kunna hålla en sån där diet! Men, funkar den för en vegetarian? Jag vet knappt vad den går ut på?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.