Ett tack till dagensskiva.com

Idag, 13 maj 2012,  stängde dagensskiva.com butiken. Efter tretton år och sextusentrehundrafyrtioåtta recensioner har det blivit dags att säga farväl till ett av de finaste projekt jag någonsin varit med om.
Jag var med i de första åren. Satt med när Patrik Hamberg presenterade idén för sina musikintresserade vänner på Kårhuset i Örebro. Ganska många hundra texter och många år senare klev jag av. Hade fått slut på ord. Tröttnat att bli utskälld för att jag delade ut för höga betyg. Ville återta mitt eget musiklyssnande.
Jag fortsatte läsa. Och har genom åren fått många fina tips på bra musik från de olika skribenterna, forumbesökarna och andra. Minns med glädje några festivaler, galor och konserter. Men, bäst av allt är att jag träffat några av de finaste människor jag känner via dagensskiva.com. Några av dem delar jag stad med igen. Andra inte. Tack vare musiken fick jag upplevelser jag aldrig kommer glömma. Och vänner för livet. Väl värt en tia till från Welander. Till redaktionen.
dagensskiva.com har gjort skillnad. I mitt liv och många andras. Tack.