söndagkväll

Kollar kalendern för imorgon. Pratar med mamma via Skype. Tar ett par djupa andetag. I tanken åtminstone. Det går fort nu. Mycket händer och ska hända. Vi skriver på ett kontrakt på en hyreslägenhet. Känns underbart. Anlitar mäklare för att sälja huset. Känns som att falla fritt i ett svart hål på något sätt. Det ska målas. Anlitas hantverkare. Visas hus. Skrivas kontrakt. För mig bara snurrar det. Vill inte höra talas om den processen förrän den är klar. Helst.

Jag tycker det är viktigare och mer inspirerande att leta skolor till barnen. Planera flytt. Fundera över hur jag ska fira min kommande fyrtioårsdag. Och såna saker. Arbete. Uppdragen. De spännande saker som jag vill göra.

Men precis som våren så är jag inte framme än. Det ska stressas ett par varv till. Men helgens finsbesök av Anna och Moa stryker under vad som är viktigt. Människorna jag tycker om. Och vill ha tid/råd att träffa oftare.

Så jag går och lägger mig nu. Och vaknar igen i juni nån gång.