låst, stängt

Det är en sån där dag. Vaknar lite pigg. Tänker att jag minsann idag ska hitta på något kul med familjen. Kollar igenom Stockholms och Huddinges utbud för dagen och konstaterar att allt handlar museala tillbakablickar, historisk onani och titta-barn-det-var-bättre-förr-övningar.  Går på innebandyträning med lilla barnet och kommer hem.

Ingen vill något. Det är grått. Snöblandat regn börjar falla. Trassel har premiärhelg och det lockar alla familjer med små flickor. Biljetterna tokslut. Melodifestivalsäsongen börjar ikväll.

Det känns som att det här kommer sluta med städning, pannkaksstekning och kanske lite tvätt. Kul. Det finns stunder när jag hatar mitt liv. Vad jag har gjort av det och hur jag påverkar mina barn till att tro att det här är så det ska vara.

Livet i villadöden.

Uppföljning 17.56: Två maskiner tvättade och hängda. Höjdpunkten blev en tur till ICA Maxi Lindhagensplan. Ella fick en Bratzfilm. Jorå.18:02: Sätter mig och jobbar nu.