hemma

Magen och hjärtat är fulla av känslor. Först en bröllopsfotografering med ett par jag tycker mycket om. På en plats jag saknar. Sen ett bråddjupt samtal om känslor tillsammans med nya fina människor jag bryr mig om. Och så en snabbtitt på lägenheten min lillebror och hans familj flyttat in i som nya stockholmare. Sist en skön fika och promenad i Vinterviken med vänner.
Jag letar. Försöker känna mig hemma. Fortfarande. Kanske kommer jag aldrig göra det. Men jag börjar tröttna på att söka. Kanske drabbar den stora insikten mig imorgon när jag tillsammans med mina kollegor börjar planera 2011 års verksamhet. Kanske inte.
Gonatt.

2 svar på ”hemma”

  1. För en utomstående låter det osannolikt att ett planeringsmöte på jobbet ska leda till den stora insikten. Men det går ju bra att hoppas.

  2. Den stora insikten kom inte. Men jag tyckte jag hörde en liten knacka på dörren. Orkade dock inte öppna.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.