Almedalen, andra dagen

alm_8419
Började dagen med en debatt hos Almega. En minister, en partiledare och två riksdagsledamöter skulle diskutera tjänstesektorn och dess betydelse för nya jobb. Well, det blev lite saggigt. Tror det mest använda ordet var ”Arbetsförmedlingen”, när det borde varit ”företag” eller ”människa”. Annie Johansson från Centern var bäst. Klok, ung och med idéer som känns ganska mycket 2010.
Passade också på att krama världens bästa Ann och Anette innan jag tog mig ned till UF-utställningen i inre hamnen.
Sedan ett mycket bra seminarium om företagande och kvinnliga förebilder med ett gäng mycket kloka människor. Ett seminarium som hade många kopplingar till det vi är här för att arrangera senare i veckan. På seminariet träffar jag världens bästa Gunilla och vi satte oss vid vattnet efteråt och uppdaterade varann om livet och nuläget.
Visby. Briljant.