Mår bra en timme

ellabandy
Idag gjorde Ella premiär på planen. Tillsammans med bästisen Wilma provade hon innebandy en timme. Åtta små tjejer bekantade sig med boll, klubba och sina fötter för första gången i just den kombinationen. Hanna, Camilla och jag satt bredvid och tittade. Sötare innebandy har jag aldrig sett. Maken till skönspel, alla på bollen, hålla reda på vad som händer samtidigt som var och en verkade ha väldigt mycket att berätta för ledare Palle samtidigt som de vinkade ivrigt till föräldrarna på sidan… jag ville börja gråta av ömhet, glädje och stolthet.
Men satt stolt kvar och mådde bara bra en timme. När den var över berättade Palle att det skulle bli två prova på-gånger till så att alla tjejer kunde fundera på om de vill börja spela innebandy. Ella sa, högt och med stoltstark röst, att hon minsann ville börja nu.
Fina lilla barn.
ellabandy2
ellabandy3
ellabandy4