Pratade med doktorn

Idag träffade jag doktorn. Vi pratade om mina blodfetter. De är för höga. Men, de har gått ned. Nu ligger P-kolesterolet på 7.6. Det ska ned mellan 3.3 och 6.9. Eftersom jag gått ned tjugo kilo nu och dessutom gjort mig av med nikotinbegäret kom doktorn och jag överens om att inte sätta in några mediciner. Istället är det dags för steg tre i min livräddningsaktion av min egen hälsa.
Motion.
Jag fortsätter med LCHF och försöker hitta något bra sätt att börja få pulsträning. För första gången någonsin, typ. Börjar på crosstrainern. Efter sommaren kollar fettkollar vi blodet igen.
Firar lite modest med tre citybilder. Landet grå. Farbror grå.
city1
city2
city3

6 svar på ”Pratade med doktorn”

  1. Lycka till med din hälsa! Du är ju jätteduktig… kom ihåg att njuta av livet också.. Några tips från mig som ytterligare kan hjälpa dig med blodfetterna : Grönt te, varje dag, gärna ett par koppar, rött vin, ett glas varje dag… Jag tror inte du är så förtjust i endera men det hjälper … Det viktiga är att det är regelbundet, speciellt med teet. Kram AC!

  2. Tack AC! Grönt te smakar fan tycker jag. Funkar inte. Rött vin får jag ont i pannan av. Kan dock tänka mig ett glas vitt om dagen. Eller en iskall Jägermeister. Frågan är bara om det funkar lika bra?

  3. Inte riktigt lika bra,men det har hälsoeffekter! Ett glas vitt är bättre än inget, du får ändå druvans hälsoeffekter o alkoholens nytta på hjärta o blodet o en liten rackare om dagen är beprövat positivt… Drick vanligt te om det funkar, med lite honung i , det är nästan lika bra, reducerar fettbeläggningar inom oss även det! Ha det bra

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.