Nolltolerans

All den här tekniken. Stressar mig. Gör mig beroende. Kontakten med människor jag tycker om. Som inspirerar. Hjälper mig att tänka och vara. Kamera, dator, iPhone, WordPress, Pixelpost, Facebook, Twitter, Gowalla… jag gillart. Lite för mycket. Och nu har hårdvara och mjukvara tillsammans med infrastruktur krånglat lite för mycket.
Jag inför nolltolerans. Fungera eller dö. Det är teknikens hårda villkor nu. Min gamla trotjänare, en fyraårig MacBook Pro fick känna på det här nu på kvällen. Just nu kopierar jag över iTunesbiblioteket och några andra viktiga dokument från den datorn till en lös hårddisk.
Eftersom slaget den fick rakt uppifrån av min knutna näve tog. Och jag tror den inte riktigt kommer återhämta sig.
Anger management. Nolltolerans. Gör att jag behöver fixa:

  • Ny e-legitimation
  • Nytt bank-id
  • Ett gäng nya lösen från olika webbhotell och andra service providers
  • En ny laptop (på sikt)

Dåligt beslut av mig förstås. Att slå. Men tro mig, det kändes väldigt skönt. En liten stund. Dessutom tror jag 365bilder.se är klar att öppnas igen efter ett par veckors intensivvård. Alla gamla bilder är borta, men vi är tillbaka.