"Henke pissar på fotbolls-Sverige"

Plötsligt läser jag en grej som får mitt ansikte att spricka. Börjar skratta. Ola Wenström och Pontus Kåmark gråter ut i Aftonbladet och menar att Henrik Larsson kissar på fotbolls-Sverige när han inte kommer till fotbollsgalan för att hyllas. Det var länge sen en sådan uppenbar och hejdlös brist på självinsikt gjorde mig så road.
Det enda kissandet som skett här kommer från TV4 och Fotbollskanalen. Som arrangerar en utomjordiskt tafflig gala år efter år, trots att den inte är rolig för nån. Dessutom med sakfel och pinsamma stunder när de fotbollsspelande kvinnorna behandlas totalt respektlöst. Fotbollsgalan är galornas Lidl. Billigare än alla andra. Lite i utkanten.
Henrik Larsson fick behålla lite extra värdighet tack vare sitt beslut. Utan att kissa.

3 svar på ”"Henke pissar på fotbolls-Sverige"”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.