Dagens lunch: FETT

lunch
Dagens lunch: sex prinskorvar och två skivor fläsk. Sköljde ned det med en aeropressad latte gjord på fet laktosfri mjölk. Artärblockadlunch tänker du? Well, med den här kosthållningen har jag gått ned snart åtta kilo på arton dagar. Min mage har lagt ned sina vapen och min hy har blivit bättre. Banne mig om jag inte mår lite bättre överlag. Trots att den delen av min tunga som känner av sötma inte riktigt får vara med längre.
Jag vet fortfarande inte om LCHF-dieten funkar. Provar fortfarande. Känns spännande, motiverande och riktigt bra. Snart är jag redo att sätta upp riktiga mål för vart jag vill ta mig med detta.
Och, jag vill bara påpeka att middagarna innehåller grönsaker också. Men, inte dagens lunch.

2 svar på ”Dagens lunch: FETT”

  1. Har också gjort LCHF en tid och gick också ned i vikt. Nu håller jag den bara. Har dock trillat dit på en och annan chokladkaka och kanelbulle. Det är också otroligt svårt att hålla LCHF om man som jag äter lunch ute. Restaurangerna använder ris, potatis och inte minst bröd för att mätta folk. Tråkigt. Men jag har hittat en ny favorit via LCHF, ägg med majonnäs! Och att bara äta osten utan bröd. Bita i en nötig herrgårdsost. Mums!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.