Vidriga badhuskissare

Jag är genuint äcklad av den här kissa i badhusvattnet-grejen. Att först läsa om att tester visar att det i många svenska badhus är alldeles för höga kvävehalter i vattnet och det högst troligt beror på att människor kissar när de simmar. Det hela toppas av att 56 procent av de närmare 25.000 människor som deltagit i Aftonbladets webbfråga om nyheten medger att de kissar när de simmar i badhuset. Fy fan vad äckligt, säger jag. Att kissa i en allmän pool är vidrigt. Med tanke på att den som gör själv simmar i vattnet är det riktigt osannolikt dumt också.
Som att kissa i badkaret. Eller vid matbordet.
Jag fattar inte. Jag fattar inte. Jag fattar inte.

3 svar på ”Vidriga badhuskissare”

  1. blä. det är knappt att barnen på bäbisim kissar i vattnet. läbbigast är dom vuxna, som i duschen innan knappt tvättar sig. äckligt!!
    själv är jag en sån som vid desperation kissar i havet. men där det finns en pool finns alltid en toalett. nä. äcksligt.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.