The Age of Stupid


The Age of Stupid Trailer Feb 2009 – SD from Age of Stupid on Vimeo.
OK, jag vet professionellt att alarmistiska budskap inte påverkar människors beteende i någon positiv riktning. Personligen går jag dock igång på den här typen av budskap och har ganska stora förhoppningar på filmen The Age of Stupid. Den känns jättebra mellan lokaltidningsbesvikelser och filmen Idiocracy. Om den är så bra som jag hoppas kommer den vara ett ganska tydligt globalt fingeravtryck för mänskligheten år 2009.

2 svar på ”The Age of Stupid”

  1. Jag känner att jag vill se filmen. Alarmistiska budskap är bra för sådana som mig som behöver en väckarklocka att det är dags att börja jobba. Filmer som ger sken av att man kan förändra bla bla bla tycker jag kan få en sämre effekt cyniker (som mig själv) väljer att se igenom det positiva skimret om att det går att förändra. Men sådan är jag. Lyckligtvis inte större delen av mänskligheten!

  2. Rent teoretiskt skulle det ju kunna vara så att världen går åt helvete just för att de flesta ser något positivt med det…också.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.