Orättvist mot Hanna

hannawebb_8137
Trots att det är lönlöst och slöseri med energi tänker jag skrika lite: HELVETES JÄVLA DIABETESJÄVEL!!!
Hanna älskar sin innebandy och har talang. Spelar i ett underbart lag. Men när blodsockret inte vill låta sig kontrolleras får hon ibland alldeles för svåra förutsättningar för att spela. Det blir tungt och lite yrsligt. Segt eller orkeslöst. Det gör ont att se. Det enda vi kan göra är att försöka få blodsockret att ligga på en bra nivå, vilket blivit allt svårare den sista tiden. Inte minst på morgonen när matcherna ligger.
Det känns orättvist. Mot Hanna. Och det är inte mycket jag göra.

Ett svar på ”Orättvist mot Hanna”

  1. Det är som tuffast nu när hon är under så stor utveckling kroppsligt kan jag tänka mig utan att vara läkare. Allt eftersom hon blir äldre kommer kroppen att stabilisera sig och hon kommer samtidigt kunna hantera diabetesen ännu bättre. Det finns alltså ljus i tunneln!
    Det svåraste kan nog vara att få henne att orka igenom den lite tuffare perioden just nu…
    Hon har bra föräldrar så hon har alla förutsättningar att klara av det!
    Kram! Perra

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.