Bygg om landslaget

Hatten av för Lagerbäck som varit hundraprocentig i tidigare kval. Men precis som Tommy Svensson har han hållit kvar för länge vid samma spelare och nu avslöjade Mårten Olsen effektivt hur lätt det är att taktiskt spela ut Sverige. VM är kört för vår del. Den teoretiska chansen räcker inte. Jag tycker det är läge att bygga om nu. In med helt nya idéer. Ta en förbundskapten som varit aktiv internationellt. Och in med en ny generation spelare: Harbuzi, Molins, Elm:arna… In med hungriga spelare på väg upp. Ut med bänknötande miljonärer.
Och gnäll inte på Zlatan. Han är bäst i Inter för att han har världsklasspelare i sitt lag. Det har han inte i landslaget. Idag visade det sig tydligt. Vad ska han göra på chansbollar som kommer en meter över pannan, markerad av två-tre danskar?
Men, mitt i allt gnäll och skäll vill jag tacka landslaget för de senaste femton åren. De har varit fantastiska.