Fuck you, fuck you very very much

OK, Sverige. Här kommer en hälsning från en lätt håglös kulturelitist i södra Stockholm. Det handlar om två låtar som just nu surrar i luften och spelas ganska ofta, typ överallt. Människor går glatt och nynnar men missar hela budskapet. Så jag hjälper till att förtydliga. Trevlig helg, very much. Observera dock att den som gjort texten i det här YouTube-klippet missat sista raden före första refrängen. Den lyder ”Your point of view is medieval”. Inget annat.

Och så tar vi Svennebanan med Promoe när vi ändå håller på. Redan en hatlåt. Men en genial sådan. Jag är beredd att betala biljett för att få se tribaltatuerade muskelknuttar dansa svennedans till den här låten. Lyssna på texten. Eller läs den här.

Så där, det var fredagsgallan. Nu ska jag tömma en tvättmaskin. Sen blir det fin-film. Cloverfield eller De andras liv. Kanske lite lådvitt också. Svennebanan.

Ett svar på ”Fuck you, fuck you very very much”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.