Eftermiddag med Jenny, Daniel och bröderna Boije

anim3211
På eftermiddagen kom Jenny, Daniel och bröderna Boije över till Stuvsta. Jenny och jag tog produktbilder på hennes nuvarande LipFish-kollektion medan bröderna och Daniel satte sig med Ella och tittade på tecknat en stund. Under tiden skjutsade Camilla stora Hanna till Stuvsta C för att köpa nytt terminskort. Det behövde göras idag eftersom Hanna skulle åka till något köpcentrum och hänga med sina kompisar.
När jobbet var gjort satte vi oss i köket och gjorde som vuxna gör i köket. Drack kaffe, åt kex och pratade om hur surt det är med ambulerande försäljare som terroriserar oss i offentliga miljöer. Det var trevligt.
jb1313
Jennys kläder är kanske världens bästa för barn. Det tål att sägas om och om igen. Jag är glad över att jag får vara hennes husfotograf.