En eftermiddag i Solna: Hanna


Hannas första elvamannacup börjar bra, fortsätter i tårar men slutar ändå helt ok. Stuvsta vinner första med 1-0 mot Älvsjö, förlorar andra mot IK Frej med 0-1 och spelar oavgjort mot Hammarby (och domaren) 0-0 i sista. Bra spel, men det blir inget slutspel den här gången.

Hanna bryter en boll och hamnar på backen.

Svensk fotbolls högborg – en snedspark från Skytteholm.

Det är långt att springa på en elvamannaplan.

Många långa och höga bollar. Snart lär de sig ta ned bollarna också.

För första gången på mycket länge gråter Hanna efter en match. Hon missar öppet mål eftersom bollen kommer på vänsternfoten istället för högerfoten. Hade hon satt den hade laget gått vidare och vi hade fått stå på Stora Mossen imorgon bitti.
Just nu känns det skönt att det inte blev så. Men, det är aldrig kul att behöva trösta den som knappt kan tröstas.