Läskig

I am pro-life and I believe that marriage should only be between and man and a woman. 

Amerikanerna verkar ha charmats av Sarah Palin. Hon och McCain leder ju opinionen över Obama och Biden. Men… är det bara jag som tycker att fru Palin verkar vara en riktigt läskig fundamentalist som gladeligen skickar sin son till Irak och vill tjäna Guds stora plan? Hon säger sig stå för förnyelse. Eliten i Washington ska få se. I mina ögon är hon dock mest en kvinnlig version av snubben som varit president de senaste åtta åren. Men, jag ska ju inte rösta så varför bryr jag mig? Kanske för att det amerikanska presidentvalet kommer fortsätta påverka mitt och andra människors liv även i framtiden eftersom landet vinnarna ska leda är den enda riktiga militära supermakten idag.
Som styr världen genom management by fear.