En kväll på Stadion


Ikväll befann jag mig med min kompis Per på Stadion för att se Djurgården möta Örebro i herrallsvenskan. Den enkla matchanalysen är att Djurgården hade elva spelare helt utan självförtroende där ingen kunde ta tag i spelet. Örebro rullade boll bra, men var ganska uddlösa. Några avgörande räddningar av ÖSK:s målvakt John Alvbåge. Bäst på plan ÖSK:s Magnus Kihlberg som tokägde mittfältet.
Som underhållning var matchen inget vidare. Mest underhållande var den labile fåntratten bakom mig som ägnade sin kväll åt att gnälla, skälla och smäda sitt eget lag med ett fåtal ord i olika kombinationer. Alla ord i häradet kuk-hora-bög-knulla-jävel-sugare. En vuxen man i min egen ålder.
Troligen det dummaste som går på två ben i huvudstaden. Matchen slutade 0-0. Marginellt högre än den mannens samlade IQ.