Med goda krafter i ryggen

 res.gif
Upp tidig och iväg på Arlanda. Väl framme bestämmer sig Ella för att bli panikledsen eftersom hon ”INTE VILL FLYGA FLYGPLAN”. Hostande och hackande utropar hon ”JAG VILL HEM” eller ”JAG VILL INTE FLYGA, JAG VILL ÅKA BUSS”. Väntan på Arlanda blir därför lite tjatig. Men då och då lugnar hon sig och fotografera med min telefon. Väl uppe i luften går det bra, men nere på marken igen börjar hon kräkas när vi väntar på väskorna.
Det blev lite för mycket spänning. Så Ella sover bort dagen medan vi åker till Bodträsk via Siknäs. När hon vaknar nu på kvällen är hon pigg igen. Men hon vill inte äta. Det brukar hon inte vilja göra när hon kräkts. Trots att hon mår bra. Någon klunk festis då och då tillsammans med små små godisbitar håller blodsockret på rätt nivå.
Själv är jag glad för att de goda krafterna var bakom mig så jag överlevde ännu en flygning.