Summan av fotboll

Det börjar bli dags att summera den bästa fotbollen. Inter lär vinna i Italien, även om Roma jagar. Med Totti borta lär inte Roma komma ikapp. Zlatan får sin andra (eller tredje beroende på hur vi räknar) Scuddetto. I Spanien känns det solklart att Real Madrid vinner för andra året i rad. Gapet till Barcelona och Villareal är helt enkelt för stort och Real för stabila. Mest spännande är det i botten, kommer Valenica degraderas? I England känns Manchester United svårslagna, även om Chelsea fortfarande har chansen.
Tre engelska lag är i semifinal i Champions League. Man United, Arsenal och Liverpool. Jag tror två av dem går till final och att britterna får trona som Europas och världens starkaste liganation säsongen 2007/2008.
Allsvenskan, vad är det? En stunds lokalpatriotisk underhållning i väntan på EM.