Att vakna som nån annan

OK, jag är rätt nöjd med vem jag är. Om inte annat så är det vad jag har. Men, eftersom jag har fantasi som ett barn idag och till och med skrivit till tomten kan jag ju lika gärna fortsätta. När jag går och lägger mig ikväll ska jag tänka stenhårt på vem jag skulle vilja vara när jag vaknar. Kanske det blir så då? Så, imorgon när jag vaknar vill jag vara tre centimeter längre, väga trettio kilo mindre, bara äta sånt som växer i eller på jorden men inte går på den, vara mindre bekymrad över mina ekonomiska åtaganden, arbeta med saker som bara är roliga, finnas till för mina barn när de vill utan hämningar, vara en lika passionerad partner till Camilla som jag var för femton år sen, ha en tätare kontakt med de jag tycker om och se fler fotbollsmatcher på plats.
Men vänta nu…. allt det där kan jag ju påverka. Kanske inte över en natt, dock.