Dagens bild 19 september 2007

Från det att jag lämnar jobbet strax efter tre hinner jag:
Gå längs Karlbergskanalen och få ut jobbet ur huvudet innan jag sätter mig i bilen och kör hemåt i motljus samtidigt som jag lyssnar på Irenes senaste skiva utan att förstå varför den sågats så hårt. Hämtar upp Ella på dagis och slås nästan omkull av hennes kravlösa kärlek när hon ropar ”Pappa!” och kastar sig i mina armar. Vi åker hem, tömmer brevlådan som innehåller kallelse till tandreglering för Hanna och skattebesked för barnen. Sen går vi in och fångar upp Hanna som ska skjutsas till fotbollsträning. Ella och jag steker och äter pannkakor och jag hinner ta en latte innan vi hämtar upp Hanna igen. Dagens idrottsskada är en lättare sträckning som får Hanna att grina illa när hon sätter sig i bilen och ojar sig. Tillbaka hem och chilla ett par minuter innan Camilla kommer hem och det blir dags att förbereda Ella för sängen. Efter att ha läst gonattsaga lägger jag mig på rygg och jobbar med bilder som ska visas upp för kund.