Malmö, barn och kärlek

Det sista havet?

Ett foto publicerat av Fredrik Welander (@fredrikwelander)


Packar ihop efter fyra dagar i Malmö. Barnen och jag har hängt, trampat runt i den här underbara staden, varit över sundet till Köpenhamn och tagit det ganska lugnt. Fint. Dessutom har vi snuddat vid S och två av hennes pojkar några gånger. Det visade sig att vi (utan att ha planerat att mötas) valt att semestra på samma sätt ett par dagar. Det har varit skönt att gå över några gränser och träffas på det här sättet. Saker som varit trasiga blir hela. I små, små steg.
I morse sprang jag en mil. Halvvägs mötte jag S. Vid kallbadhuset i Ribbersborg. I ett par minuter kunde vi omfamna varandra. Jag kände hennes hjärta slå mot mitt bröst och tittade in i hennes fina ögon.
Den här kärleken förändrar allt.
Jag älskar livet som jag tror att det kan bli. Jag älskar S. Jag älskar Malmö. Jag älskar havet. Något säger mig att jag måste göra något för att de här sakerna ska gå att kombinera på längre sikt.