För fet för ett par skidor


Holocaust on a Conveyor Belt – Assembly Line of… by Explore2
Det här sex minuterna här i klippet sammanfattar ganska mycket. Från mitt perspektiv väldigt tydligt när jag och Camilla åkte skidor idag. På längden. I spåret runt Ånnabodasjön. Det för första gången  i vuxen ålder för båda av oss. Vi hyrde skidor. Mina bar mig inte riktigt. Inget glid. För fet. Men ändå lovande. Sol, snö och skidspår kändes skönt. Vi åkte till XXL Sport för att köpa egna skidor. Så vi kan åka oftare. Den typ av skidor jag vill ha (vallningsfria, enkla instegsskidor) fanss inte i en längd som kan bära min vikt. Jag är för fet för att köpa skidor.
Camilla lyckades dock hitta ett par.
Jag har tänkt ett bra tag på det här med livsstilen. Tröttnat på konsumtionen, stressen och hetsen. Men inte riktigt lyckats vända runt mig själv. Det får väl vara dags nu, igen. Min hälsa och hela min upplevelse av att vara jag kräver det. Den här filmen kan vara en sammanfattning. Så nu ska jag hitta skidor som orkar bära mig och sluta äta den här industrimassakrerade maten som inte gör mitt liv bättre.
Det känns som att jag tänker göra den här förändringen med glädje.