Hjärtat och musiken


Jag är väldigt tacksam och glad över att just nu få bidra lite till att göra Live at Heart till en angelägenhet för många fler. Denna fantastiska musikälskarfestival som arrangeras för tredje gången drivs av en fin blandning eldsjälar/superproffs. 6-8 september kommer de ta över Örebro och skapa en smältdegel där stadens scener, offentliga rum och möteslokaler kommer bli skådeplatsen för Musiksveriges Almedalsvecka. Där musikbranschen möter framtiden. Ett event som dessutom ger oss som bor i Örebro en chans att få se väldigt mycket bra musik.
För mig som en gång i tiden var med och startade nyligen nedlagda dagensskiva.com är det fantastiskt kul att få vara med och jobba med ett av mina största intressen igen. Musiken. Det har varit lite för lite av den i mitt liv. Framför allt arbetslivet.