Om en brinnande man

 

Har varit på planeringskonferens med Arena Huddinge. Stora frågor på agendan. Behövs den verksamhet vi bedrivit i framtiden? Finns det andra sätt att göra? Hur? Arena Huddinges ledning hade tagit in Niklas Wass för att leda och inspirera diskussionerna. Vilket han gjorde genom att vända ut och in på frågeställningar och oss som var i rummet. Inte minst genom att generöst bjuda på sina egna erfarenheter och känslor.
Storyn om Burning Man och One Mile Clock var fantastisk. Vad den kommer ge oss på lång sikt får anses vara oklart än så länge. Precis som Ida Hult, som jag lyssnade på tidigare i veckan så betonar Niklas Wass relationer, personlighet, respekt, känslor, tid och sådant. Sånt som jag också försöker hjälpa kvinnor och män i stora organisationer, företag och projekt att förstå.
En brinnande man. Fint.