Att komma igång på hemmaplan

Just nu håller jag på att avsluta min karriär som lönearbetare. De senaste tio åren har den karriären tagit mig till många spännande uppdrag och möten med spännande människor. Nu vill jag ta den erfarenheten och göra min grej. Jobba tillsammans med människor jag tror på. För att göra saker jag tror på. Samtidigt som jag packar ihop och avslutar jobbet vid skrivbordet på min gamla arbetsplats träffar jag nya spännande människor som behöver hjälp med olika saker. Den här veckan träffar jag två intressanta företag i Stockholm och lägger upp lite höstplanering med en kund till i huvudstaden. Två lunchmöten också med vänner i Örebro som jag gärna vill arbeta tillsammans med.
Men, först uppgraderar jag WordPress, ställer in några Google-kalendrar och pillar med lite annat. En måndagmorgon i allra sista augusti.