klarspråk från apan

Sen, när det gått ett och ett halvt år av illa stavade stolleprov till riksdagsmotioner från SD, kommer någon – vem vet jag faktiskt inte, det blir spännande – liera sig med dem för att vinna någon viktig fråga, varpå väljarna förbryllat tittar på varandra och undrar vad som hände. När grejen alltså är vad som inte hände under de fyra år som ledde upp till nästa helg.
Upplyst despotism, kom tillbaka. Allt är förlåtet.

När jag tänker och skriver resonerande och otydliga blogginlägg smäller Prankmonkey in den i särklass tydligaste och mest stringenta sammanfattningen av valrörelsen 2010 och tillståndet i kungariket. Läs.

3 svar på ”klarspråk från apan”

  1. Jag tyckte det var sådär, han sa ju inte så mycket? inte särskilt svårt att säga hur valresultatet kommer att se ut efter flera veckors valundersökningar sagt samma sak. prankmonkey är elitisk och självgod, om än jävligt rolig ibland. men något med honom får mig att vilja börja slåss. eller åtminstone ifrågasätta allt han säger.

  2. Apan är Tyler Durden. Den skoningslösa versionen. Jag älskart när jag är sur. Vilket jag är lite för ofta.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.