jag vill

Jag vill göra något annat än saker som ingen kommer ihåg ett par timmar, dagar eller veckor senare. Jag vill göra skillnad. Men är för trött, uppgiven och likgiltig. För passiv, rädd och handlingsförlamad. Jag vill leva. Inte bara jobba och göra.
Jag vill starta en tankesmedja tillsammans med burg och trettioplus. Vi kan sammanfatta komplexa sammanhang med färre ord än alla andra. På flera språk. Vi kan hjälpa till att snabba upp tanken. Förenkla och förtydliga. Kontoren har vi i Stockholm, Berlin och Hamburg. Du kan gärna få anlita oss. Eller hänga med oss. Allra helst om du har en kasse pengar eller två. Så vi kan dra igång.
Nähä, om jag skulle sluta drömma och gå och lägga mig. Planeringsdag imorgon.

2 svar på ”jag vill”

  1. Allt är möjligt! Våga tro!!!
    Jag jobbar för jag behöver den inkomsten. Sedan har jag förmånen att jobba med helt ok saker.
    Lever livet gör jag i stort flow med min familj coh den underbara fritiden som heter Innebandy!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.