musik, glädje och feber

FWR_20430
SM för gatumusikanter i Mariefred. Ett perfekt tillfälle att samla ihop fyra sköna snubbar och lika många sköna snubbor plus ännu fler sköna stora och små barn en helg för att prata, grilla, spela musik och hänga. Ett grymt initiativ. Mitt i tropik-chocken. Dessvärre lyckades jag landa den traditionella rötmånadsförkylningen precis samtidigt. Feber, lätt andnöd och yrsel gjorde mig rätt slak vilket dämpade min glädje en aning och gjorde att jag och min familj fick korta vår tänkta helg till en kväll och en dag. Men, ett heltrevligt dygn blev det. Finfinaste sällskapet, svängig musik och en silvermedalj i SM för gatumusikanter till en kvartett som aldrig spelat på gatan förr.
Jag gör gärna om det. När som helst, men utan feber.

4 svar på ”musik, glädje och feber”

 1. Ni var grymma! Vad roligt att höra att ni hade en trevlig dag i Mariefred. Jag och Josefin sprang runt helt lyriska och lyssnade på alla otroligt duktiga musikanter där ute på gatan. Nu håller vi tummarna för att det blir av igen nästa år. Då ses vi där – så kanske ni kammar in guldmedaljen?
  Tusen tack för en underbar dag!

 2. Tack. Ni har också varit grymma som rott det här projektet iland. Tyckte ni kunde tagit mer plats på invigningen. Eller fått mer plats. Kul. Bra. Strongt jobbat.

 3. Tjena!
  Fredrik, skitbra bild här ovan. Måste varit dotter H som tog den va?
  Till Emelie och Josefin;
  mycket bra organiserat!
  Vi hade otroligt kul, dock gjorde värme och vätskebrist att man var bra slut när man väl spelat klart. Men det är väl i så fall det enda negativa jag kan komma på.
  Stort tack!
  Vi får hoppas vi ses nästa år!
  Fredrik, vi ses väl tidigare än så 🙂
  // Niklas (trummande fjärdedel av Kalaskvartetten)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.