Hej måndag!

sunday_1971
Söndag: Lägenhetsvisning i Årsta. För litet, för sunkigt. Byter däck. Är för svag i armarna. Skiter i det. Åker med stora barnet och köper ny vattenflaska till hamstern. Lägenhetsvisning i Årsta igen. Finfin lägenhet. Många människor. Åker till Mandy’s för en dubbel espresso. Träffar en gammal kollega vid Årstaviken. Hon har just opererat bort en knöl från sitt bröst. Hon har med sig sin livskamrat, som skrivit en bok som hjälpte mig en gång. Hon pratar om hur fantastiskt det är att se solen gå upp över vattnet och Söder från sin lägenhet där vid vattnet. Jag förstår det. Inser att vi inte har råd att flytta. Tappar sugen. Provar däcken igen. Tar i så att jag bryter sönder fälgkorset. Köper ett nytt. Däcken bytta. Tvättar bilen. Kollar jobbkalendern för nästa vecka. Funderar på att raka huvudet igen.
Hej måndag!
sunday_1973
sunday_1978
sunday