Diabetesboken


Påminner mig själv om att jag borde försöka ragga pengar för att kunna göra den där reportageboken om hur det är att leva med diabetes, som pappa till två barn med åkomman. Vem är målgruppen tänker du? Well, alla föräldrar som kastas in i det här livet varje år. Ganska många.

Ett svar på ”Diabetesboken”

  1. Jag skulle köpa direkt. Allra mest skulle jag vilja ge en bok till min 15-åring som fick diagnos för ganska exakt 5 år sedan. Han är så less, och arg, och lessen ibland. Och det är så lite jag kan säga. Tycker det har varit till hjälp att läsa vuxna beskriva hur det känns med hypo/hyper, eller efter att man tuppat av och fått glukagon, att få ledtrådar till varför han beter sig som han gör utan att hela tiden behöva tjata på honom att berätta. Skriv!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.