Trött på argumenten

Jag är trött på argumenten. De finns överallt. Berättelserna om vad människor inte vill ha. Som bemöts av samma argument. Människor som inte vill ha fler av något bemöts av människor som inte vill ha fler av människor som inte vill ha fler av något. Och så går det runt, runt, runt utan att något händer. Ingen lyssnar, ingen lär sig något. Därför tycker jag att de flesta Sverigedemokrater är pajaser. Precis som många av de som tar ställning emot SD.
Kom igen nu, berätta vad ni vill istället. Det blir liksom lättare att förstå då. Och ta ställning. Det är fegt och lätt att vara emot. Svårare och modigare att vara för. Om alla som är emot SD koncentrerade sig på att vara för fri rörlighet, mänskliga rättigheter och mångfald kanske det kan bli någon förändring i den ganska stängda gränspolitik de partier som har makten i Sverige driver.