Måndagsrapporten

Började dagen med att sova lite för länge. Åt ett kokt ägg och hastade med Camilla iväg, först till dagis, sen till Flemingsberg och till sist kontoret. APT med lite småjobbiga känslor och sedan snabbt iväg til tandläkaren där det bjöds på undersökning (finfina tänder) och lite tandstensborttagning (våldsamt men ändå värdigt). Sen tillbaka till Ella och dagis för att få i henne lunchdosen Spectramox (antibiotika för örat). Tillbaka till jobbet och dags för ett kort möte om ett litet event imorgon. Sen lite tänk och prat innan nästa möte. Därefter tillbaka till dagis för sista gången idag. Med Ella i bilen styr jag till Flemingsberg igen för att hämta upp Camilla. Därefter ett par kilometer norrut och middag hos köttclownen i Älvsjö, en Cesarsallad för mig. Efter födointaget en tur till COOP Forum i Västberga för inköp av vinterkängor och overall till Ella och livsmedel till oss alla. Sen hem och fylla kylen, göra kvällsmat till barnen, ge Ella dagens sista dos och nu lär det inte hända jättemycket mer. Strax före sju imorgon lämnar jag hemmet till fots för att delta på ett frukostmöte.
Resten är än så länge obekant. Den djupare innebörden i allt detta är än så länge oklar.