Lediga lördagen

Dagen börjar med ett försök att sova ut. Vaknar lite lätt öm i kroppen efter att ha sovit på kanten av sängen eftersom Ella kommit och puttat ut mig nån gång under natten. Skjutsar sedan familjen till Vårbyhallen där Hanna ska spela match. Medan hon och laget värmer upp sticker jag en snabbis till MediaMarkt vid Heron City för att köpa en iTTL-förlängningssladd som jag behöver till blixten eftersom jag ska fotografera ett brudpar i gråmörkret senare på eftermiddagen. Well, Huddinge vinner matchen med 8-2. Ella och jag missar andra perioden eftersom hon är för rastlös för att titta. Vi tar en promenad i Vårby Gård och hämtar upp de andra efter matchen. Sedan hem, plocka ihop fotoprylar, snabbduscha och sen åker Hanna och jag till Stadshuset för att vara bröllopsfotograf och assistent. Kommer hem ganska trött. Camilla och Hanna åker och hämtar mat. Nu ryggläge.
IMG_1195
IMG_1175
IMG_1196

2 svar på ”Lediga lördagen”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.