254 olästa mail: en resumé

Mitt mailprogram visar en ilsket blå siffra. 254. Det är antalet olästa mail jag har för stunden. Egentligen är de inte olästa eftersom jag har skummat dem i telefonen under min frånvaro. Men… för att få bort den blå siffran måste jag ju gå igenom dem även i mailprogrammet. Här är en snabbresumé:
Tjugoåttaåriga Vera från Ryssland sökte en trevlig, frisk och seriös man. Kanske spam är fel väg att hitta en sån. Stena Line hoppades att jag kommit hem väl och ville gärna ge mig ett bra erbjudande för att få mig att åka med dem igen. Nikons support meddelade att jag gärna kunde komma in med kameran för drop in-service, men det kunde vara en bra idé att ringa innan. En konsthantverkare som ska göra lädermappar till ett projekt för Sonia och mig bollade lite frågor. LinkedIn pushade ut lite uppdateringsinfo. En man med det felstavade namnet Micheal Fletcher meddelade att jag funnit 500 000 pund i the National Lottery. Nikon bjöd in till en fundraiser för orangutanger med Mattias Klum och Lone Dröscher Nielsen.
Annars var det mest meddelanden om statusuppdateringar på Facebook och kommentarer på min blogg jag redan fixat via telefonen.
Living la vida loca!

Ett svar på ”254 olästa mail: en resumé”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.